PCR - ANTIGEN för reseintyg

Om du ska resa utomlands och behöver ett medicinskt intyg för resa kan du vända dig till oss. Vi hjälper dig då att utföra ett PCR test för intyg att du inte har covid-19, så kallat reseintyg eller friskintyg. Våra tester har hög kvalitet och uppfyller Folkhälsomyndighetens krav. Coronafree app & BankID eller Gmail krävs för att tillhandahålla intyget. Coronafree app kan laddas ner i din mobil , starta den och logga in med BankID / Gmail sen registrera ditt pass nummer. Du kan få hjälp av våra personal vid besöket.

  • Tidsbokning krävs! ( Drop-in kan vara möjligt vid akuta fall)
  • PCR test Pris 1200kr ink reseintyg MED QR KOD, Lämna prov före kl 13:00 får ni svar samma kväll, lämnar du prov efter kl 13:00 , får du svar  kvällen efter.
  • ANTIGEN test Pris 650kr ink reseintyg MED QR KOD, du får svar inom 40 min
  • Betalning krävs vid bokning med Klarna, Bank kort eller Swish till (123 227 26 98) skriv namn på personen som ska göra test i meddelande vid betalning med swish.
  • Avbokning kan göras endast 24 timmar innan den bokade tiden.
  • Vi tar emot prov varje dag. 7 dagar i veckan, söndagar blir förskotts betalning är krav vid bokning. 
  • Svar digitalt till dig
  • Du måste vara symtomfri för att testa dig
  • Du får Signerade intyg av legitimerad läkare

Reseintyg inför resa

Många länder har infört krav på att de som reser in i landet ska ha med sig ett intyg för att visa att de inte har covid-19, ett så kallat reseintyg eller friskintyg. Andra länder har krav på intyg för att de egna medborgarna ska kunna återvända hem. Reseintyget innebär då att de kan slippa sitta i karantän när de kommer hem. Olika länder har olika regler, och därför bör du läsa på vad som gäller inför din resa. Hos oss kan du få ett friskintyg/reseintyg inför din resa. Du får då göra ett så kallat PCR-prov eller Atigen-prov som används för att se om du har coronavirus (Covid-19) i kroppen. Efter att du utfört provet kommer en av våra läkare att utfärda ett intyg åt dig.

Tänk på att du inte kan använda de vanliga tester som vården erbjuder när du behöver ett reseintyg. De testerna gäller enbart för personer med symtom på sjukdom.

Våra intyg är på engelska. De är underskrivna av läkare, därefter inscannade. Du kommer få en länk för att ladda ner intyget och själv skriva ut det. samt kan du använda Coronafree app att kunna öppna eller ladda ner filen. (BankID krävs!) 

  • Ring om du har flera frågor på 073 99 99 202  ….  24/7… skriv SMS om vi inte kunde svara.