MICRONEEDLING

Microneedling

Microneedling 

Filorga NCTF MULTIVITAMIN används under behandling. 

Åldrad och späntfattig hud.

Fina linjer och rynkor.

Röklinjer runt munnen.

Linjer under ögon.

Lyster och föryngring.

Stora porer.

Ärr ( Acne samt brännskador ).

Bristningar.

Hos oss på Refresh Clinic & Beauty Center så kan du få hjälp med microneedling i Eskilstuna. Med tiden förändras vår hud, den åldras. djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. Microneedling är en terapisk behandling för din hud som får bort alla dina porer, rynkor, linjer, mörka ringar, brännskador, acneärr, samt dina mag bristningar. Nålarna som tas i din kropp reparerar alla skador och aktiverar om dina cell kanaler. I vår behandling har vi valt att jobba med märket Filorga NCTF i 135 HA. Detta gör även att det börjar produceras ny kollagen och det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

CLIP VIDEO

En effektivare behandling!

Behandlingen ger en stimulering av elastin och kollagenproduktion. Fina linjer och rynkor minimeras, huden får en ökad lyster, mindre porer och hyperpigmenteringen minskar. Nålarna gör en kontrollerad skada i huden medans elektroporationen gör att serum som exempelvis NCTF vitamincocktail slussas in i huden mycket bättre jämfört med en vanlig micropenna. Clinic Pen ökar effekten av serumet, penetrerar djupare ner i huden och dess celler, och som i sin tur börjar jobba med hudens cellförnyelse.

Välj rätt serum! 

En mycket viktig del i en lyckad microneedling behandling är serumet som används. Ett serum bör förutom att vara en säker CE medical produkt ha rätt viskositet för att kunna tränga ner i huden på ett effektivt sätt. NCTF vitamincocktail är det ledande serumet för att effektivt tillföra huden fukt, vitaminer och aktiva ingredienser. NCTF har funnits sedan 1978 och är enligt oss den optimala produkten att kombinera med microneedling.