Fettfrysning

En vetenskaplig bevisad och icke kirurgiskt metod för att reducera lokala fettdepåer på kroppen.

Metoden går ut på att fettcellerna i fettlagret kyls ned utan att skada den omgivande vävnaden. På så vis dör fettcellerna som sedan transporteras bort i kroppen på naturligt väg. Du behöver inte narkos eller lokalbedövning och inte heller någon form av medicinering för att uppnå resultat. Du behöver ingen sjukskrivning och kan vara aktiv direkt efter behandingen.

Direkt efter behandlingen kan du vara röd och avdomnad i området. Det kan även uppstå blåmärken, detta försvinner av sig själv efter någon vecka.

Vid behandlingen kommer 2 handtag att användas, de kopplas på det området som ska behandlas, när det gäller låren, kopplar vi 1 på var sin sida. Man kan totalt koppla 4 handtag under samma behandlingstillfälle men det räknas 2 behandlingar i kostnad. 

Kroppen behöver minst 2 månader på sig innan den har brutit ner och forslat bort fettcellerna. Då börjar resultatet synas. Men när du väl tagit bort fettcellerna så kommer de aldrig tillbaka, under förutsättningen att du behåller din vikt, annars kan resterande fettvävnader givetvis öka i volym. Man behöver flera behandlingar med RF ( radiofrekvens) för ett snabbare och säkrare resultat. RF kan vara med Venus Freeze eller andra maskiner. SHAPING PAKET är bästa val till bättre resultat och mindre kostnad.

Tjänsten gäller i Eskilstuna klinik